TERMENI ȘI CONDIȚII

In momentul logarii pe site-ul mireasa nului.ro sau cand ne contactezi pentru o solicitare si apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale.
Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele.
Nu oferim informatii nimanui cu privire la datale dvs.de contact furnizate catre noi .
Prin navigarea pe site-ul mireasanului.ro sau inscrierea la newsletter, oferte , declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit “Politica de confidentialitate”.


CE INFORMATII COLECTAM?
1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar
Cand utilizezi formularele de inscriere pe site, cand ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi in orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram.
Aceste informatii includ numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon.
Cand te abonezi la newsletter ne dai in mod voluntar adresa de email.
Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date.
Nu dezvaluim sau transferam informatii catre nimeni, voluntar.

2. Informatii pe care le colectam automat
Cand navighezi pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita ta pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.
Site-ul foloseste Google Analyitcs.

CUI DEZVALUIM INFORMATIILE TALE?
Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;


CUM PROTEJAM SECURITATEA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor.
Orice informatii privitoare la plati sunt criptate.
In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Echipa
www.mireasaanului.ro