RETUR

Garantia

În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita înlocuirea produsului conform legii 449/2003 privind vânzarea produselor si garanției acestora.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luânduse în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.

Vânzătorul asigura o garantie de 30 zile de la data achizitionarii produsului, Mireasa Anului accepta acest termen la un produs nefolosit! NU se pot returna produsele folosite sau cele care prezintă urme de folosire. 

ATENȚIE! NU tăiați etichetele interioare sau exterioare ale produselor! Lipsa acestor etichete duce la pierderea garanției comerciale!

Condiții retur

Termenul de garanție este cel prevăzut de legislația în domeniu.

Aveți dreptul de a anula comanda in termen de 24 ore fara invocarea vreunui motiv, restituirea sumei către client in caz de retragere va fi de 7 zile.

Veti returna produsele fara întârzieri nejustificate nu mai târziu de 7 zile de la data in care ați primit produsele.

Va restituim toate sumele nu mai târziu de 30 zile din momentul in care returul produsului ajunge in posesia noastră.

Pentru plata returului se va utiliza exact aceiași metoda de plata pe care ați utilizat-o Dvs pentru tranzacția inițială.

Adresa de retur Strada Aviatorilor, nr 6A Bacău.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi !

Completati şi transmiți electronic de pe site-ul nostru formularul standard de retragere .

Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”

Costul transportului de retur este suportat de persoana fizica sau juridica care solicita returul.

Produsele returnate nu trebuie folosite, spălate sau modificate în nici un fel, se păstrează etichetele intacte la fel și ambalajul produselor.

Orice elemente fără eticheta de carton atașată vor fi returnate cumpărătorului pe costul acestuia.

Rețineți că dacă etichetele sunt eliminate din articol, nu vom putea să le rambursăm sau să le schimbăm.
 Toate articolele sunt verificate de calitate la returnare. Dacă un articol ne este returnat deteriorat, uzat sau într-o stare necorespunzătoare fără un acord prealabil, este posibil să nu putem accepta acesta înapoi și vă poate fi returnat la un cost suplimentar.

Mireasa Anului își rezervă dreptul de a refuza o rambursare sau un schimb în cazul în care pașii de mai sus nu au fost parcurși. 

Daca doriți să returnați comanda, completati formularul de returnare si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

Echipa Mireasa Anului