Planificarea nunții

20.11.2021

Cum să vă stresați mai puțin în timp ce vă planificați nunta


 Indiferent dacă devii stresat din cauza rochiei sau că bugetul tău se depășește, planificarea nunții nu este niciodată o călătorie lină. Fiecare cuplu se luptă cu presiunea de a planifica un moment atât de imens, care poate schimba viața. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu poți face ceva pentru a-ți reduce nivelul de anxietate. Pentru a vă ajuta, am reunit câteva sfaturi de top pentru a face față panicii de planificare.
Ajutor domnișoară de onoare


Domnișoarele tale de onoare nu sunt menite doar să stea în jur arătând frumoase - ceea ce, desigur, vor face! Dacă te lupți pentru inspirație sau ai nevoie cu disperare de ajutor, petrecerea de mireasă poate fi o sursă binevenită de ușurare pentru a trece peste peticurile grele. Domnișoarele tale de onoare sunt fetele care te cunosc cel mai bine, așa că acordarea de încredere în ele îți va ușura de zece ori anxietatea de planificare. La urma urmei, ce ar fi o mireasă fără domnișoarele ei de onoare?


Ia o pauză

 Toată lumea trebuie să-și ia piciorul de pe pedală din când în când. Pauzele ne ajută să ne recuperăm și să ne scădem nivelul de stres. Câteva zile petrecute liniștindu-te pe canapea cu o ceașcă de ciocolată caldă este doar biletul atunci când ești stresat de nuntă. Nici nu te simți vinovat pentru asta - luarea unei pauze este bună pentru sănătatea ta mintală și, pe termen lung, mai bine pentru planificarea nunții tale. 

Organizare


Organizarea este cheia atunci când vine vorba de planificarea nunții. Nu te poți aștepta să păstrezi totul clar când totul este încurcat în capul tău. Investește în niște blocuri de planificare și fă o listă cu datele până la care vrei să faci lucrurile. Fie că este vorba de alegerea rochiei sau de alegerea unui loc, o cale clară face lucrurile mult mai puțin stresante.

Delegație


Nu e nicio rușine să fii un ciudat al controlului - dar atunci când vine vorba de nunți, o schimbare de tact ar putea fi necesară. Vă sugerăm să delegați diferite etape ale procesului de planificare prietenilor apropiați și familiei dvs. pentru a elimina o parte din greutatea de pe umeri. Fie că o lași pe sora ta să organizeze iluminatul sau pe cel mai bun prieten să caute unele companii de catering, delegarea este partea cheie a oricărei nunți de succes.

 Fii hotărâtor 

A fi nehotărât cu acele decizii mari este una dintre sursele cheie de stres pentru orice mireasă. Alegerile tale nu trebuie să fie rapide, dar dacă le lași prea mult timp vei pune presiune inutilă asupra ta. Nunta ta este totul despre angajament, așa că ia o decizie și ține-o. Fie că este ceva la fel de mare ca locul tău sau la fel de mic ca tortul, a fi hotărâtor va face procesul de planificare mult mai puțin stresant. Este inevitabil să te simți anxios în legătură cu nunta ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie insuportabil. Rămâneți liniștiți, luați câteva pauze bine meritate și predați sarcinile domnișoarei dvs. de onoare pentru ca procesul de planificare să fie plăcut.