Frumoasa în Roz

04.12.2021
Frumoasa în Roz


7 rochii roz de domnișoară de onoare pentru petrecerea ta de mireasă Când vine vorba de rochii de domnișoară de onoare, nu se poate nega puterea rozului. Asortarea petrecerii tale de mireasă într-un roz frumos și jucăuș este modalitatea perfectă de a adăuga puțină luminozitate zilei nunții tale. Cu colecția noastră de domnișoare de onoare care conține un amestec masiv de stiluri roz, cu siguranță vei găsi o rochie care să se potrivească petrecerii tale de mireasă până la un tricou. Pentru a vă ajuta să începeți căutarea, am ales zece dintre modelele noastre roz preferate pentru ziua cea mare.

Rochie maxi de domnișoară de onoare din satin, roz


Cum ai putea greși cu o rochie maxi din satin? Un clasic atemporal, dacă a existat vreodată, această rochie de domnișoară de onoare minunat de roz vă va uimi pe toți invitații. Având un decolteu șic și o textură netedă de satin, mătăsos, rochiile de domnișoară de onoare nu devin mai elegante decât acestea.

Rochie midi cu fundă deschisă în spate în roz 


 Vrei ca domnisoarele tale de onoare să iasă în evidență din mulțime? Rochia noastră midi cu fundă deschisă la spate vă permite să vă amestecați aspectul de petrecerea de mireasă. Un design simplu, contemporan menține lucrurile inteligente, emanând totuși o atmosferă incontestabilă a anilor 60. Când este combinată cu niște cercei frumoși, această rochie este de neînlocuit.

Rochie maxi de domnisoara de onoare cu dantela la spate in roz


Simplă, atemporală și modernă fără efort, rochia noastră maxi de domnișoară de onoare cu detalii din dantelă la spate face toate elementele de bază corecte. Textura proiectată cu gust, combinată cu un detaliu rafinat din spate din dantelă, este perfectă pentru gusturi mai minimaliste. Combină asta cu niște tocuri șic și petrecerea ta de mireasă va arăta superb.

Rochie midi de domnisoare de onoare din dantela


Nimic nu țipă lux ca un design superb de dantelă. Frumos brodata cu un decolteu inima, aceasta rochie midi este umbrita intr-un aur roz minunat de stralucitor. Dacă sunteți în căutarea unei rochii de domnișoară de onoare care îmbină un design atemporal cu o culoare contemporană, aceasta este alegerea pentru petrecerea dvs. de mireasă.

Avem impresia că rozul va face o mare declarație în 2022. În timp ce coronavirusul ar fi pus capăt nunților pentru următoarele câteva luni, nimic nu vă împiedică să planificați nunta de vis. Răsfoiți astăzi rochiile noastre roz de domnișoară de onoare și găsiți o rochie super specială.