Iarna...cine spune că nu este anotimp de nuntă?

09.11.2021

Nunți de iarnă: Ghidul nostru în opt părți pentru nunta perfectă de iarnă


În timp ce miresele ar putea trece cu vederea iarna pentru lunile mai calde, sezonul sărbătorilor poate fi un fundal confortabil și unic pentru ziua ta magică. De la fotografiile de nuntă albă ca zăpada până la vinul fiert cald, există ceva special la o nuntă de iarnă. Pentru a vă converti pe deplin în minunea nunților de iarnă, am pregătit un ghid în opt părți despre cum să planificați sărbătoarea perfectă cu zăpadă.

Căldura

Primul lucru - încălzirea. Urmărirea vremii este unul dintre lucrurile cheie de care trebuie să țineți cont atunci când vă planificați nunta de iarnă. Cele mai multe locații vor putea să vă mențină oaspeții drăguți și la cald, dar dacă vă aflați într-un hambar rustic sau într-un loc de cort, este întotdeauna cel mai bine să fiți pregătit. Nu vrei ca oaspeții să tremure când te căsătorești!
 

Straturi și texturi

Când plănuiți ținute pentru domnișoarele de onoare și concentrarea pe țesături precum catifea și tartanul este o idee grozavă. Se alunecă perfect în sezon, menținând anturajul cald. Nuanțele mai închise sunt, de asemenea, potrivite pe timp de iarnă - un albastru de gheață răcoritor te poate ajuta să te evidențiezi sub vâsc. 

Lumanari

Lumânările vesele și confortabile ale sezonului sărbătorilor sunt ideale atunci când stabiliți o atmosferă de iarnă atât la nuntă, cât și la recepție. Găsiți câteva arome reconfortante (scorțișoara este preferata noastră personală) și așezați-le în jurul locului.

Fii festiv

Lumânările nu sunt singura modalitate de a îmbrățișa starea de spirit festivă. Dacă ești dispus să captezi acel sentiment festiv, există o mulțime de modalități de a o rezolva. Decorarea locației dvs. cu ilice, luminițe strălucitoare de Crăciun și biscuiți pot ajuta să vă aduceți oaspeții împreună.

Flori de sezon

După cum probabil știți - dacă obțineți florile corect, obțineți nunta corect. Înflorește frumos printre fructe de pădure și conuri de pin este cea mai bună bază pentru florile de nuntă de iarnă. Vă recomandăm, de asemenea, să aruncați o privire asupra culorilor pure, metalice, pentru a adăuga un strop de alb de sezon buchetului dvs.

Îmbrățișează zăpada

Dacă pleci în străinătate pentru nunta ta de iarnă, este timpul să îmbrățișezi zăpada. Zone precum Suedia și Norvegia sunt destinațiile perfecte pentru nunți mai mici. Acele fotografii ale proaspăt căsătoriților pe fundal de zăpadă albă pură nu pot fi niciodată învinse.

Creșteți nivelul

Nunțile de iarnă înseamnă adesea mai multe locuri de rezervare și tarife mai bune pentru acele locuri speciale la care ai visat întotdeauna. Dacă ești dispus să negociezi, s-ar putea să descoperi că poți să găsești un loc pe care nu ți l-ai putea permite vara.


 Băuturi

 Indiferent dacă vă încălziți cu ciocolată caldă sau vă inveseliti cu vinul fiert, găsirea unei game largi de băuturi potrivite sezonului este esențială pentru nunțile de iarnă. De la Eggnog Coladas până la Spiced Winter Mojitos, există tot felul de cocktail-uri cu care să vă distrați.